podologie Home  |  Forum  |  Contact  |  Login
 
 
 

PODOLOGEN | Podoloog zoeken

editedit


HERMAN Lies

TITEL(S)
Professioneel Podoloog
Bachelor in de podologie (BSc)

BEROEPSVERENIGING - RIZIV
FBP - [ 5-70280-80-701 ]

Van harte welkom op mijn persoonlijke pagina van deze portaalsite die u op de meest correcte wijze wil informeren over de podologie. Als professioneel podoloog ben ik zowel diagnostisch alsook therapeutisch werkzaam binnen de gezondheidszorg. Het doel van de podologische behandeling is het behoud, het optimaliseren en/of het herstel van de gezondheid.

In de privťpraktijk te Vichte kan u terecht voor klachten in relatie tot nagelproblemen, pijnlijke eelt, eeltpitten maar ook voor biomechanische onderzoek en ganganalyse voor klachten ter hoogte van voet, knie, heup, rug, ... . Eerst en vooral luisteren we naar uw verhaal en op basis hiervan gaan we op zoek naar eventuele onderliggende oorzaken. Oorzaken welke binnen mín werkveld liggen kunnen worden opgelost, hiervoor zal een behandelplan worden opgesteld. Indien nodig kunnen er podologische zolen worden vervaardigd en/of zal er een verwijzing naar een andere discipline worden overwogen. De podologische zolen worden allemaal in eigen labo ter plaatse vervaardigd.

In het UZ Brussel, diabetes voetkliniek, kunnen enkel patiŽnten met diabetes bij me terecht. Dit voor een specifieke voetverzorging, uitgebreide educatie, drukontlasting therapie in functie van wondzorg.

OPLEIDINGEN & PUBLICATIES
In 2010 ben ik afgestudeerd als Bachelor in de podologie.

Kort erna startte ik mín privťpraktijk te Vichte. Sinds september 2012 werk ik 2 dagen/week in het UZ Brussel in de diabetes voetkliniek.

Alle leeftijdsgroepen kunnen bij me terecht voor advies en behandeling.

 
M. 0497 048924
Contact
Uw naam
Email
Bericht
security code
Typ de code over:

Hoekstraat 37
8570  VICHTE
 routemap
 
Voetkliniek UZ Brussel, Laarbeeklaan 101
1090  BRUSSEL
 routemap
 

 

 

U verlaat nu de professionele podologen portaalsite
   
webdesign by artMania nederlandsfrançais